Laatste voorstellingen

19-20-21 november 2021 noodgedwongen afgelast wegens Covid-19
Uitbureau bezorgt in de komende weken, aan de personen die tickets kochten voor deze voorstellingen, een voucher voor de volgende productie van Theater Maskee.

Beperkt aantal plaatsen wegens Covid 19
Voor de voorstellingen van Madam Zimbra zijn de zondagvoorstellingen en de voorstelling van zaterdag 20 november al volledig uitverkocht !

Aangezien Theater Maskee het aantal plaatsen voor de voorstellingen van Madam Zimbra vooraf al beperkte tot 140 personen en er geen aparte cafetaria is blijven we onder de grens van 200 personen bij evenementen voor het verplichten van het Covid Safe Ticket. De voorstellingen worden, ook bij de nieuwe maatregelen, beschouwd als evenement.

Tot hier toe is het tonen van het Covid Safe Ticket daarom in dit geval niet noodzakelijk.

(Bevestigd door de infolijn Coronavirus van de federale overheid - 27/10/2021 14:40 https://www.info-coronavirus.be).

HET DRAGEN VAN HET MONDMASKER BIJ VERPLAATSINGEN, DE AFSTANDSREGELS EN HET ONTSMETTEN BLIJVEN WEL GELDEN.

Theater Maskee voorziet ook een gescheiden in- en uitgang tot de zaal. De theaterzaal is enkel toegankelijk via de hoofdingang. Toegang via de (afgesloten) cafetaria is niet mogelijk.

Alvast bedankt voor de medewerking !

Voor wie toch zeker wil spelen voor de toekomst alvast deze info :

Hoe het Covid Safe Ticket aanvragen?

Je kan het CST op verschillende manier aanvragen.

Via de CovidSafeBE-app (mobiele app) en op websites zoals mijngezondheid.be of MyHealthViewer.

Om certificaten digitaal op te vragen heb je ofwel jouw identiteitskaart, pincode en kaartlezer nodig, ofwel een andere geactiveerde digitale sleutel zoals itsme.

Je kan het CST ook per post opgestuurd krijgen. Je moet dan wel rekening houden met een wachttijd tussen bestelling en ontvangst van 1 week. Je contacteert hiervoor de Helpdesk van de regio waar je gevaccineerd werd:

Vlaanderen: 078 78 78 50 (9 tot 19u op weekdagen).

We weten natuurlijk niet hoe de Covid-regelgeving zal evolueren en welke maatregelen de regering nog zal uitvaardigen (afhankelijk van de toestand).

Het is in een glazen bol (van Madam Zimbra 😊) kijken….

Madam Zimbra

een Gentse komedie

van

Vanessa van Durme

Regie Patrick Van Damme

Tekeningtransparant.gif

Simonne Smet, een verlopen karakterdanseres, is om den brode kaartlegster en waarzegster geworden. Onder de naam Madam Zimbra voorspelt ze de toekomst aan goedgelovige klanten. Het zaakje blijkt lucratief te zijn tot haar broer Lucien, na zestien jaar 'gastvrijheid' te hebben genoten in de gevangenis, bij haar binnenloopt. De toekomst van de nepmadam wordt bovendien extra belast wanneer de notaris de helderziende klaar en helder komt vertellen dat ze binnen de dertig dagen moet huwen, wil ze een riante erfenis van één van haar overleden klanten opstrijken. Aan dat riante aanbod hangen echter speciale voorwaarden....