Na 3x uitstel wegens Corona

Beperkt aantal plaatsen wegens Covid 19
Verkoop via Uitbureau vanaf 20 september.

 

Aangezien we gebruik maken van een horeca-opstelling en slechts een beperkt aantal plaatsen laten innemen is een Covid-safe ticket, volgens de huidige Corona-regelgeving, niet nodig.
Het dragen van een mondmasker is wel verplicht bij het betreden van de zaal en bij het zich verplaatsen in de zaal (bv. om naar toilet te gaan 😉).

Eens je aan tafel zit is het dragen van een mondmasker niet verplicht en kan je naar hartenlust lachen.

 

We weten natuurlijk niet hoe de Covid-regelgeving zal evolueren en welke maatregelen de regering nog zal uitvaardigen (afhankelijk van de toestand).

Het is in een glazen bol (van Madam Zimbra 😊) kijken….

Madam Zimbra

een Gentse komedie

van

Vanessa van Durme

Regie : Patrick Van Damme

Tekeningtransparant.gif

Simonne Smet, een verlopen karakterdanseres, is om den brode kaartlegster en waarzegster geworden. Onder de naam Madam Zimbra voorspelt ze de toekomst aan goedgelovige klanten. Het zaakje blijkt lucratief te zijn tot haar broer Lucien, na zestien jaar 'gastvrijheid' te hebben genoten in de gevangenis, bij haar binnenloopt. De toekomst van de nepmadam wordt bovendien extra belast wanneer de notaris de helderziende klaar en helder komt vertellen dat ze binnen de dertig dagen moet huwen, wil ze een riante erfenis van één van haar overleden klanten opstrijken. Aan dat riante aanbod hangen echter speciale voorwaarden....

Start verkoop tickets :
20 september 2021 via Uitbureau Gent

De voorstellingen gaan door in Centrum Seleskest, Sint-Salvatorstraat 38, 9000 Gent.