top of page

Ne Gensche chorizo

Nieuwe bewerking van de Gentse komedie

"Een Spaans mes snijdt aan 2 kanten"

van Maurice De Grauwe

Regie : Maurice De Grauwe

De familie Depeze staat al jaren aan het hoofd van een gerenommeerd Gents lookworstenbedrijf. Vooral Camila leidt daar alles in goede banen. Ze is er rotsvast van overtuigd dat er een expansie moet komen.

 

Bij deze uitbreiding is alles perfect en met sterke hand gepland door zaakvoerster Camila, zelfs een in het oog springende promotiecampagne. Om vennoot te kunnen worden moet haar onderdirecteur Jef bovendien zijn schoonzus Moniek in de armen drijven van Camila’s broer Franco. Zo kunnen ze versterkt de internationale markt veroveren.

 

Het lookworstenbedrijf zoekt daarmee een antwoord op de actuele situatie met de Brexit en wil zo verdere economische mogelijkheden binnen de Europese markt gebruiken. Camila wil met haar lookworsten duidelijk Europa veroveren.

 

Bij het opmaken van de plannen is er echter geen rekening gehouden met Spanje, dat eveneens gekend is voor zijn heerlijke Chorizoworst.

 

Er duiken bijgevolg heel wat onverwachte problemen op. Zeker wanneer de poetsvrouw, de butler, de zus en vooral een Spaanse gast zich in deze zaak gaan mengen.

met :

Christian Bellecoste, Marc Ceulemans, Karina De Meyer, Cynthia Deschuyter,

Nicole De Tollenaere, Sabine Hoekman, Patrick Van Damme en Jozef Van der Linden.

Voorstellingen op

Vrijdag 10, 17 en 24 november 2017

Zaterdag 11, 18 en 25 november 2017

Zondag 12 en 19 november 2017

Maandag 13 en 20 november 2017

 

Foto's : Jan Vens
 

bottom of page