Voorjaarsproductie 2010

 

De Barakke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paul Coppens/ Guy Didelez

 

Bieke is werkloos en probeert via een jobadvertentie aan werk te komen. Ze krijgt een aanbod van 'De Barakke', een drankgelegenheid aan de rand van een bosrijk gebied. Er wordt haar een deel van de omzet en mogelijkheid tot inwonen beloofd. Samen met vriendin Mieke gaat ze de uitdaging aan om van het vervallen krot een leefbaar (rendez-vous) hotel te maken.

Dat een en ander tot knotsgekke toestanden zal leiden hoeft niet te verbazen. Zeker niet wanneer een paar blind date koppels zich aandienen voor overnachting. En al helemaal niet meer wanneer blijkt dat twee van de blind dates , een door en door braaf getrouwd koppel, los van elkaar een afspraakje planden met een date opgescharreld via internet - kwestie van op rijpere leeftijd toch nog één keer te controleren of het gras aan de overkant niet groener zou kunnen zijn. Een typische internet-playboy en de Russische del Anouschka, op zoek naar goedkope slachtoffers in de chatbox en altijd in voor een aperitoefje met wodka.

Als we godbetert ooit een nachtje zouden willen stappen met een blonde Russische lichtekooi, zou het zeker met dit soort Anouschka zijn. Haar accentje is gewoon een schot in de roos. De netkousen en minirok ook.

Verder in het decor: de wat oudere zonderling Nestor, in rolstoel, tuk op pinda's en vrouwen, Nora , een manwijf hors catégorie op zoek naar een vent en de geheimzinnige eigenaar van de Barakke. 

 

 

maskeetitel.jpg
maskeetitel.jpg
press to zoom
4503400591_74f7821071.jpg
4503400591_74f7821071.jpg
press to zoom